Scroll with your mouse or arrow keys to see more!

Okay

Newborn (lifestyle)

Newborn

Jullie wondertje is geboren.De eerste tijd vliegt voorbij. Alle kleine dingetjes die zo  uniek zijn voor een pasgeborene wil je je blijven herinneren. Een newbornshoot is een  waardevolle manier om deze bijzondere periode vast te leggen.

De sessie vindt plaats vanaf de 8e dag tot maximaal 21 dagen na de geboorte. De  kraamperiode is voorbij, waarin jullie de tijd hebben gehad om bij te komen en lekker  te genieten. Baby’s slapen in deze periode nog veel, waardoor ze weinig zullen  merken  van de fotoshoot. Ook zijn ze dan nog flexibel, wat zo uniek is voor een  newborn.

Voor de sessie wordt voldoende tijd ingepland; uw baby valt niet altijd meteen in een  diepe slaap. Een voeding of knuffel tussendoor? Geen probleem! Een newbornsessie  duurt daarom langer dan de gemiddelde sessie. We doen alles rustig aan en in het  ritme van jullie kleintje. De sessie vindt  bij mij thuis plaats omdat ik met natuurlijk licht werk en verder heb ik hier alles bij de hand en staat alles al klaar  wanneer jullie arriveren. Ik zorg dat de ruimte de juiste temperatuur heeft.

Boek op tijd je shoot om zeker te zijn van een plekje.

Newborn lifestyle

Lekker ontspannen bij jullie thuis. Lekker vertrouwd mochten jullie andere kinderen hebben.Jullie hoeven de deur niet uit. Ik fotografeer  jullie bijvoorbeeld samen met jullie kindje  lekker knus op bed of lekker in bad doen, voeden, lekker slapend.


Pakket Liefdevol

150 euro

– Dit is inclusief 5 digitale bestanden in hoge resolutie.

–  Een album van 15 x 15 cm met de mooiste foto’s

– De duur van de fotoshoot is 2-3  uur


Pakket Wonder

175 euro

– Dit is inclusief 7 digitale bestanden in hoge resolutie.

– Een album van 15 x 20 cm met de mooiste foto’s

-De duur van de fotoshoot is 2-3 uurFacebook